Hjälp för er som driver lantbruk

Hjälp för er som driver lantbruk

Hejsan alla mina härliga och underbara läsare och välkommen till min blogg. Som ni säkert har märkt så har det inte blivit inlägg skrivna riktigt i den omfattningen som ni är vana vid och det har sin förklaring. Det har varit så mycket med det här lantbruket jag tog över efter min far, men nu är jag här igen, och på tal om att jag tagit över ett lantbruk så kommer det här inlägget att handla om det här med att kunna få hjälp inom lantbruk i Vallsta med omnejd. Givetvis har jag under alla år som min pappa drev det här lantbruket fått lära mig en del, men långt ifrån allt eftersom jag satsade på att utbilda mig och senare arbeta med någonting helt annat. Under flera år hade jag inte med lantbruket att göra alls, men så blev min pappa gammal och sjuk och jag bestämde mig för att ta över efter honom. Det var då en hel del saker att sätta sig in i och jag bestämde mig för att se vilken hjälp som erbjuds inom just det här med lantbruk i Vallsta och jag upptäckte då att det går att få all möjlig hjälp av en man som har ett företag med samma namn som han själv, nämligen Lennart Persson. Det går inte i ord att beskriva hur betydelsefull denna hjälp har varit för mig, och det kanske är någon av er som även ni har ett lantbruk här i Vallsta med omnejd som ni behöver få hjälp med? Oavsett om ni behöver mycket eller litet hjälp så kommer Lennart Persson att kunna hjälpa er. Om ni vill få veta lite mer om det här så kan ni alltid höra av er till Lennart Persson eller gå in på hans egen sida på nätet och läsa mer där. 


Kommentarer är stängda.