Glöm inte bort att ta hand om dina fötter

Glöm inte bort att ta hand om dina fötter

Nu är det måndag och det brukar många tycka är en jobbig och tung dag men det tycker inte jag. Jag gillar att det är en ny vecka och jag tycker det är rätt så kul att få höra vad mina jobbarkompisar gjort under helgen. Förresten ska jag iväg idag efter jobbet till ett företag som heter Renee’s fotvård. Det är en fotvårdssalong som jag går till eftersom jag har diabetes och därför är i behov av medicinsk fotvård. Det är just det här med att Renee’s fotvård erbjuder medicinsk fotvård i Lerum som gör att jag går dit och jag är väldigt tacksam till den här hjälpen och att det går att få medicinsk fotvård här i Lerum så att jag slipper åka in till Göteborg som jag fick göra förr om åren. Jag har lite nedsatt känsel i fötterna och därför är det a och o att jag ibland får mina fötter inspekterade för jag kanske inte märker om jag skulle få ett sår på foten. Än så länge har det inte hänt men om det händer är det viktigt att det upptäcks i tid. Jag får alltid ett lika fint bemötande på Renee’s fotvård och jag är inte den enda som kan skriva under på att det är en jättefin kundservice på Renee’s fotvård. Jag tycker det känns som en bra och viktig sak att få tipsa er om det här företaget så att ni som behöver fotvård eller medicinsk fotvård i Lerum får reda på att den här fotvårdssalongen finns. Kvinnan som driver det här företaget arbetar med fotvård och medicinsk fotvård i Lerum med omnejd och gör också hembesök. Därför går det bra för er som söker fotvård i till exempel Gråbo att också höra av er till Renee´s fotvård. 

  


Kommentarer är stängda.