Raija Gustafsson Konst

Raija Gustafsson Konst

Tjenare, hallå, hej! Vad glad jag blir över att se dig här, förhoppningsvis tycker du det är lika roligt att vara här. Då det återigen är onsdag blir det ett nytt inlägg här på bloggen, idag blir det ett inlägg om företaget Raija Gustafsson Konst. Det är företaget jag vände mig till för att köpa konst i Norrtälje senast.

När jag var yngre förstod jag min inte på varför man skulle ha massa tavlor på väggarna, man kunde ju bara ha en roligt målad vägg istället. Ju äldre jag har blivit desto mer har jag förstått skönheten i tavlor och att ha mycket konst i sitt hem. När jag flyttade hemifrån var alla väggar i lägenheten vitmålade, något jag verkligen gillade. Med tiden insåg jag dock att det såg väldigt tomt ut då det bara var en vit vägg och inget mer, det var då jag började köpa konst. Sedan dess har jag helt enkelt bara fortsatt att köpa konst, så att jag har ett par olika tavlor att byta sinsemellan. Senaste gången jag köpte konst i Norrtälje valde jag att vända mig till Raija Gustafsson Konst, jag hade länge spanat in det här företaget och dess konst. Jag gillade verkligen konsten som fanns, det kändes som att det fanns mycket som skulle passa bra i min lägenhet. Tillslut blev det bara att jag köpte en tavla, men det gjorde verkligen ett intryck hemma hos mig. Det var som att hela lägenheten bars upp av tavlan, det var en mäktig känsla. För varje dag som har gått har jag bara blivit mer och mer nöjd med den, än idag älskar jag den alltså lika mycket som när jag köpte den. Avslutningsvis skulle jag vilja råda er att kolla in det här företaget om ni letar efter fin och unik konst i Norrtälje, vem vet om det finns en tavla som passar dig helt perfekt.


Kommentarer är stängda.