Köp köttlådor i Östersund av Lundsjöns Sanngård

Köp köttlådor i Östersund av Lundsjöns Sanngård

God dag, god dag till er allihopa och hjärtligt välkommen till bloggen och ett nytt inlägg. Det kommer idag att bli ett inlägg där jag vill ta upp med er att ni kan köpa riktigt kvalitativa köttlådor i Östersund genom ett företag/djuruppfödare i Östersund som heter Lundsjöns Sanngård. 

Jag som är mycket intresserad av kost och hälsa och har anammat en sundare livsstil har blivit mer och mer medveten om vad det är för råvaror jag använder när jag lagar mat till mig och familjen. Min man gillar inte att laga mat och jag vet att en del tycker att det här med att stå vid spisen inte är kvinnans lott. Naturligtvis inte, men om jag gillar matlagning och min man älskar att snickra på huset så är allt väl! Om jag inte hade valt att utbilda mig till förskollärare så hade jag blivit kock tror jag, men nu är jag en amatörkock hemma i villaköket och alla säger att min mat smakar gudomligt. Hemligheten är bra råvaror och när det gäller inköp av kött så handlar jag om möjligt alltid kött ifrån Lundsjöns Sanngård via de köttlådor i Östersund med omnejd som de säljer. Det här är närproducerat kött och det är miljövänligt att handla av Lunsjöns Sanngård för de transporterar ju inte köttet utan säljer det själva och då blir det mindre avgaser som skadar naturen och atmosfären. Det finns många olika köttdelar från olika djur men mest är det kött från kor. Om du tycker att det här låter bra så ska du givetvis också se till att handla en köttlåda i Östersund och jag kan lova att du kommer att känna en smakskillnad från annat kött som är importerat från olika delar av världen. 


Kommentarer är stängda.