Äntligen gjorde jag fillers

Äntligen gjorde jag fillers

Hej och välkommen, alla mina underbara följare, till ett nytt inlägg. Denna eftermiddag tänkte jag berätta för er om företaget jag vände mig till för att göra fillers i Gävle, företaget heter Gävle Injektioner.

Jag har länge varit intresserad av att göra fillers, då pratar vi om flera år. Jag har dock aldrig vågat göra det för att jag har varit väldigt rädd att människor ska döma mig för det, den skräcken har alltid tagit över och därför tog det lång tid innan jag gjorde behandlingen. När jag väl bestämde mig för att fullkomligt skita i vad andra hade att säga blev det att jag bokade in en tid hos Gävle Injektioner för fillers i Gävle. Lite därefter gick jag dit på min inbokade tid, väldigt nervös och samtidigt taggad. Själva behandlingen gick väldigt bra tack vare den erfarna personalen blev jag lugn och tog mig igenom behandlingen. Jag måste erkänna och säga att det inte var den skönaste behandlingen jag genomgått men det är nog den behandlingen som har gjort mig mest nöjd. När jag kunde se det slutgiltiga resultatet kunde jag inget annat än vara nöjd, det hade blivit precis som jag hade tänkt mig att det skulle bli. Mitt råd till er som är intresserade av att göra fillers är att vända er till ett skickligt och seriöst företag, jag kan efter min behandling tipsa er som är intresserade att göra fillers i Gävle att gå till samma företag som mig. Dessutom vill jag ge er rådet att strunta i vad alla andra säger, är det något du genuint vill göra borde du helt klart göra det. 


Kommentarer är stängda.